Administratie invoeren/controlerenTwee opties

Er zijn ondernemers die graag zelf hun administratie verwerken in administratiesoftware. Maar omdat het niet hun vak is, willen ze graag dat een professional er naar kijkt voordat bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting (BTW) wordt ingediend. Zij laten de ingevoerde administratie controleren. Er is echter ook een grote groep ondernemers die een broertje dood heeft aan administratief werk. Ze hebben geen zin of geen tijd en ze vinden dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Zij laten hun administratie invoeren.


Voor wie?

Deze module is geschikt voor ondernemers die niet graag in fiscale valkuilen trappen. Ondernemers die graag zoveel mogelijk uitbesteden of die toch een klein deel zelf doen (invoeren van de administratie), maar graag een professional laten controleren of wel aan alles is gedacht.


Kosten

Het laten controleren of volledig laten invoeren van je administratie kan al vanaf € 450,- exclusief BTW per jaar. Hoeveel deze module precies kost, hangt af van de omvang van je administratie en de wijze waarop je je administratie aanlevert. Voor de administratie in de spreekwoordelijke schoenendoos betaal je meer dan voor een volledig digitaal aangeleverde administratie.