Tarieven overzicht | Diensten overzicht | Vakgebieden overzicht

Diensten

gratisadvies

Gratis diensten

Wij helpen je graag op weg met een breed scala aan gratis diensten. Bekijk onze speciale websites met handige tips, trucs, rekenmodules en video’s en vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Meer over gratis diensten » 


advies

Adviesabonnement

Lage vaste kosten gecombineerd met de zekerheid van professioneel advies. Gratis informatie vind je overal (zelfs bij ons), maar wat betekent die informatie nu precies voor jou? Wij helpen je om de overdaad aan informatie te filteren en toe te snijden op jouw specifieke situatie.

Meer over adviesabonnement » 


administratie

Administratie invoeren/controleren

Deze module is geschikt voor ondernemers die niet graag in fiscale valkuilen trappen. Ondernemers die graag zoveel mogelijk uitbesteden of die toch een klein deel zelf doen (invoeren van de administratie), maar graag een professional laten controleren of wel aan alles is gedacht.

Meer over administratie invoeren/controleren » 


jaarrapport

Jaarrapport

Ondernemers die graag alle administratieve werkzaamheden uitbesteden, kunnen niet zonder deze module. Heb je al een adviesabonnement en laat je je administratie al door ons invoeren of controleren, maar heb je geen zin of geen tijd om al dan niet met onze hulp zelf een jaarrapport op te stellen? Voeg deze module toe en je hebt er geen omkijken meer naar.

Meer over jaarrapport » 


aangifte

Aangifte inkomstenbelasting

Twijfel je of je niet teveel belasting betaalt? Haal je alles eruit wat erin zit? Wil je zeker weten dat je geen aftrekposten laat liggen? Dan is deze module iets voor jou. Deze module is alleen mogelijk als je ook je administratie door ons laten controleren of invoeren.

Meer over aangifte inkomstenbelasting » 


aangifte

Aangifte vennootschapsbelasting

Twijfel je of je niet teveel belasting betaalt? Haal je alles eruit wat erin zit? Wil je zeker weten dat je geen aftrekposten laat liggen? Dan is deze module iets voor jou. Deze module is alleen mogelijk als je ook je administratie door ons laten controleren of invoeren.

Meer over aangifte vennootschapsbelasting » 


plusdiensten

PLUS-diensten

Heb je personeel in dienst? Wij verzorgen je volledige salarisadministratie vanaf € 300,- exclusief BTW per jaar. In je jaarrapport vind je interessante informatie van het afgelopen jaar. Zou het niet interessant zijn als je vooruit blikt, in plaats van uitsluitend achterom te kijken? Dat kan met prognoses.

Meer over PLUS-diensten » 


dienst_snelstart

Training Snelstart voor ondernemers

Met ons unieke individuele trainingsprogramma leer je in één ochtend of middag (3,5 uur) hoe je je administratie in Snelstart kunt bijhouden. Geen klas vol medestudenten, maar een individuele training waarin niet alleen de meest voorkomende onderwerpen aan bod komen, maar waarin ook tijd is voor jouw vragen. 

Meer over Training Snelstart voor ondernemers »