Tarieven overzicht | Diensten overzicht | Vakgebieden overzicht

Vakgebieden

vg_admin

Administratie

Denk je dat er straks nog mensen zijn die boekhouden? Bonnetjes inschrijven in kasboeken, opbergen in ordners, bonnetjes overtypen in boekhoud- en bankierprogramma’s, dat soort gedoe? Natuurlijk niet. Boekhouden gaat straks volledig automatisch. Computers doen het werk. Jij onderneemt.

Meer over administratie » 


vg_belasting

Belasting

Heb je eenmanszaak, CV of VOF? Of juist een BV? Of misschien een coöperatie? Wordt het misschien tijd om je eenmanszaak om te zetten in een BV? Of is het juist voordeliger om je BV om te zetten in een eenmanszaak? Wat enkele jaren terug een goede keuze leek, kan vandaag weer anders zijn. Met een jurist en twee fiscaal juristen in huis, kunnen wij zowel de juridische als de fiscale consequenties van de verschillende rechtsvormen voor je in kaart brengen. Zo weet je zeker dat je de juiste juridische jas draagt, zonder dat je jezelf fiscaal tekort doet.

Meer over belasting » 


vg_juri

Juridisch

Als ondernemer wil je eigenlijk alleen maar ondernemen. Helaas loop je tegen allerlei juridische kwesties aan. Onze maatschappij is doordrenkt van juridische regels. Belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Een verkeerde juridische beslissing kan nare gevolgen voor de ondernemer en zijn onderneming hebben. Wij staan onze ondernemers graag juridisch bij. Het is niet alleen ons vak, het is ook nog onze hobby.

Meer over juridische zaken » 


vg_insurance

Verzekering

Wij bemiddelen bij schadeverzekeringen voor de ondernemer, voor zowel zijn onderneming als voor de ondernemer privé. Wij bemiddelen voor een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen. Dat doen wij met opzet. Het is natuurlijk mogelijk van een grote groep verzekeringsmaatschappijen de premies en voorwaarden te vergelijken. Moeilijker is het een vergelijking te maken van het beleid van een verzekeringsmaatschappij. Wij vinden het van groot belang het beleid van een verzekeringsmaatschappij goed te kennen.

Meer over verzekering »