AdviesabonnementLage vaste kosten gecombineerd met de zekerheid van professioneel advies


Let op! Het adviesabonnement is tijdelijk niet beschikbaar. 

Gratis informatie vind je overal (zelfs bij ons), maar wat betekent die informatie nu precies voor jou? Wij helpen je om de overdaad aan informatie te filteren en toe te snijden op jouw specifieke situatie.


Voor wie?

De ondernemers die bij ons een adviesabonnement afsluiten, zijn vaak bovengemiddeld goed op de hoogte van fiscale en administratieve regels. Zij vinden het leuk om veel zelf uit te zoeken en doen ook veel administratieve werkzaamheden zelf, maar zijn soms onzeker over hoe ze de gevonden informatie op hun eigen situatie moeten toepassen. Speciaal voor deze ondernemers hebben wij het adviesabonnement ontwikkeld. Zo worden lage vaste kosten gecombineerd met de zekerheid van advies door professionals.

Heb je geen zin om zelf van alles uit te zoeken of administratie in te boeken?
Ook voor ondernemers die alles uitbesteden vormt het adviesabonnement de basis.


Hoe gebruiken ondernemers het adviesabonnement?

Er zijn ondernemers die het redden met alleen een adviesabonnement. Zij willen bijvoorbeeld advies op maat over het al dan niet zakelijk boeken van een auto. Maar je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je vraag bij ons kwijt. Dat kan gaan over de aftrekbaarheid van bepaalde kosten, fiscale regels of trucs en zelfs over juridische vraagstukken. 


Maak zelf je jaarrapport

Ondernemers die zelf de administratie bijhouden in een administratiepakket of in Excel, hebben vaak vragen over het omzetten van die gegevens in een jaarrapport. Het jaarrapport (balans en winst&verliesrekening) is voor ondernemers wat de jaaropgave is voor mensen in loondienst.  Het vormt de basis voor je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Maar hoe stel je uit die ruwe data nu ook alweer een jaarrapport samen?

  • Welke controles voer je uit voordat je een jaarrapport maakt?
  • Hoe bereken je het eigen vermogen?
  • Hoe schrijf je af over je bezittingen?
  • Heb je de juiste regels toegepast voor representatiekosten?
  • Is je bedrijfskleding wel aftrekbare bedrijfskleding?
  • De privébijtelling voor de auto van de zaak is hoger dan de autokosten. Wat nu?
  • Hoe ga je om met de factuur voor die klant die niet kan betalen?
  • Hoe maak je een BTW-specificatie?
  • Vergeet je de suppletieaangifte niet?

Het adviesabonnement is ook voor vragen over dit soort onderwerpen een prachtige oplossing.


Hulp bij je aangifte inkomstenbelasting

Je voert zelf je administratie in en met behulp van ons adviesabonnement lukt het je ook om een jaarrapport te maken. Zodra dat gelukt is kun je je aangifte inkomstenbelasting voorbereiden. Maar heb je wel overal aan gedacht? Laat je geen aftrekposten liggen? Maak je geen fouten die grote financiële gevolgen hebben? Met het adviesabonnement laat je ons over je schouder meekijken.


Hulp met administratiesoftware

Of je nu op je eigen computer of online je administratie verwerkt, het kost vaak veel tijd om een programma te leren kennen en om het op de juiste manier in te richten. Voor ons is dat gesneden koek. Wij kunnen je in korte tijd op weg helpen om alles uit je software te halen wat er in zit.

Wij werken met administratiesoftware van Unit4 (Multivers/Accounting) en Snelstart. Maak je gebruik van een ander pakket? Ook dan kunnen wij je vaak op weg helpen. Informeer eens naar de mogelijkheden.


Contracten

Op internet zijn veel modelcontracten te vinden. Je hoeft alleen nog maar de juiste namen en getallen in te vullen en je hebt alles netjes geregeld… denk je. Helaas zien we dit vaak fout gaan. Een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden met een proeftijd van twee maanden. Kan dat eigenlijk wel? Voorkom onaangename verrassingen en laat je contracten vooraf controleren. Ook dat kan met ons adviesabonnement.


Je hebt al een boekhouder?

Ook als je je administratie al door iemand laat verzorgen kan het adviesabonnement een perfecte aanvulling zijn. Niet elke boekhouder is belastingadviseur of fiscalist, laat staan jurist. Bij ons vind je die expertise wel. Wij hebben er geen enkele moeite mee als je je administratie elders laat verzorgen, terwijl je ons als vraagbaak gebruikt.


Het adviesabonnement voor boekhouders

Heb je een administratiekantoor en vind je het prettig om over complexere zaken eens te klankborden met een jurist, fiscaaljurist of belastingadviseur? Dan is ons adviesabonnement zeer geschikt voor jou. Wij hebben diverse administratiekantoren die graag gebruik maken van onze diensten. Misschien is het ook iets voor jou?


Fundament

Het adviesabonnement vormt het fundament van onze dienstverlening. Je kunt het bij deze laagdrempelige, maar hoogwaardige dienstverlening laten. Wil je meer dan alleen advies? Kijk dan in onze dienstenmodule voor de diensten je aan dit abonnement kunt toevoegen.


Kosten

Voor een adviesabonnement betaal je € 300,- exclusief BTW per jaar. Dit abonnement geeft recht op vier adviesuren van € 75,- per uur. Het normale uurtarief is € 100,-. Je krijgt dus 25% korting. Als je net gestart bent, heb je vaak extra veel vragen. Dan heb je soms wat meer nodig dan vier adviesuren. Voor deze extra uren betaal je ook maar € 75,- per uur. De ervaring leert dat vier uur advies voor veel ondernemers een prima aantal is.

Is het geen prettige gedachte dat je voor zo’n laag basistarief altijd toegang hebt tot professioneel advies?