PLUS-dienstenSalarisadministratie

Heb je personeel in dienst? Wij verzorgen je volledige salarisadministratie vanaf € 300,- exclusief BTW per jaar.


Prognose

In je jaarrapport vind je interessante informatie. Het nadeel is dat deze informatie betrekking heeft op het verleden. Wat gebeurd is, kun je niet meer veranderen. Je kunt er wel van leren. Zou het niet interessant zijn als je vooruit blikt, in plaats van uitsluitend achterom te kijken? Dat kan met prognoses. We maken samen met jou een prognose die we periodiek (bijvoorbeeld per kwartaal of zelfs maandelijks) vergelijken met je werkelijke cijfers. Zo zie je direct waar je moet bijsturen.  Het opstellen van een prognose kan vanaf € 300,- exclusief BTW per jaar. Wil je ook gebruik maken van periodieke vergelijking en bespreking van de geconstateerde verschillen? Dan komt er nog eens € 300,- exclusief BTW per jaar bij.


In één ochtend of middag leren werken met Snelstart!

Met ons unieke individuele trainingsprogramma leer je in één ochtend of middag (3,5 uur) hoe je je administratie in Snelstart kunt bijhouden. Geen klas vol medestudenten, maar een individuele training waarin niet alleen de meest voorkomende onderwerpen aan bod komen, maar waarin ook tijd is voor jouw vragen. Bovendien maken wij een grootboekrekeningschema op maat, zodat dit past bij je bedrijfsactiviteiten en de omvang van je onderneming.

Klik hier voor locaties, onderwerpen en prijzen.


Rendementsverbetering

Hoe haal je meer rendement uit je onderneming? We beginnen met het in kaart brengen van je plannen, dromen en ambities. Ook kijken we naar de kansen en bedreigingen. Vervolgens maken we uitgebreide analyses van je omzet, je inkopen en kosten en van je werkzaamheden. Met al deze informatie werken we gezamenlijk toe naar een plan van aanpak dat we vervolgens samen in praktijk gaan brengen. Daarbij word je uitgedaagd tot het ontwikkelen van een (nieuwe) visie en strategie. Ook kijken we naar het vakgebied marketing en waar nodig naar een stuk persoonlijke ontwikkeling van jou als ondernemer.

Voor de ene ondernemer is rendementsverbetering gericht op meer geld verdienen. Voor de andere ondernemer gaat het juist om slimmer werken, zodat meer rendement betekent dat er meer tijd over is voor andere dingen dan werk, ofwel hetzelfde verdienen in minder tijd.

Het tarief is afhankelijk van de aard en omvang van je onderneming. Informeer naar de mogelijkheden.