Tarieven overzicht | Diensten overzicht | Vakgebieden overzicht

Administratie

Werkwijze

Denk je dat er straks nog mensen zijn die boekhouden? Bonnetjes inschrijven in kasboeken, opbergen in ordners, bonnetjes overtypen in boekhoud- en bankierprogramma’s, dat soort gedoe? Natuurlijk niet. Boekhouden gaat straks volledig automatisch. Computers doen het werk. Jij onderneemt.


Toekomstbeeld

Denk je wel eens na over de toekomst je bedrijf? Bestaat het werk dat jij doet over tien jaar eigenlijk nog wel? Zouden kinderen die vandaag geboren worden nog een rijbewijs moeten halen als alle auto’s straks zelfrijdend zijn? Wat betekent zo’n ontwikkeling voor je bedrijf als je een rijschool runt? Hoeveel minder uitdeukwerk heeft een garagebedrijf als auto’s feilloos inparkeren?

Ook in de wereld van de administratie verandert veel. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, maar we merken dat veel ondernemers blijven hangen in oude gewoontes. Soms alleen op het gebied van administratie, maar ook geregeld op hun eigen vakgebied.

Hoeveel tijd ben jij kwijt aan je administratie? En misschien belangrijker, hoeveel nuttige informatie haal je uit je cijfers? Hou je je administratie uitsluitend bij omdat de fiscus dat nu eenmaal van je verlangt? Of is het voor jou een waardevol instrument om je onderneming te sturen? Er zit een schat aan informatie in je cijfers verstopt, maar hoe haal je die waardevolle informatie er uit?


Het nieuwe boekhouden

Door je administratie slim op te zetten, heb je er niet alleen minder werk van. Je beschikt ook nog eens sneller over relevante informatie die je helpt om beter te ondernemen. Wij kunnen je ondersteunen bij dit proces. Soms betekent dat dat je je huidige gewoontes moet loslaten. Dat voelt wel eens ongemakkelijk. Maar na verloop van tijd weet je niet beter. Je moet er toch niet aan denken dat je je bankzaken nu weer zou moeten regelen met cheques of overschrijfkaarten? Zo werkt het met het nieuwe boekhouden ook. Straks wil je niet meer anders.


Slimmer werken met UBL

We werken alweer geruime tijd met scan en herkensoftware. Fysieke facturen zetten we om in digitale facturen (PDF) en die worden weer zoveel mogelijk automatisch omgezet in administratieve boekingsregels. Hoewel dat al een mooie verbetering is ten opzichte van hoe het vroeger ging, is het eigenlijk nog steeds omslachtig. Het zou veel slimmer zijn als iedereen elkaar factureert in een formaat dat voor computers direct te verwerken is. Dat formaat bestaat al en heet UBL (Universal Business Language). Gebruik jij het al?


Rendementsverbetering

Een gedigitaliseerde en geautomatiseerde administratie maakt het mogelijk om beter te ondernemen. Je cijfers zijn altijd actueel. We maken inzichtelijk wat er in je onderneming gebeurt en dat helpt jou om je rendement te verbeteren. En wat dacht je van een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer?


Gelijk profiteren?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze diensten en bijbehorende tarieven of neem gelijk contact met ons op voor het maken van een afspraak!