Tarieven overzicht | Diensten overzicht | Vakgebieden overzicht

Verzekering

Verzeker alleen de risico’s die je niet zelf kunt dragen

Nederlanders zijn het duurst verzekerde volk ter wereld. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het verzekeren en dat lijken we met z’n allen ook te doen. Maar hoe nodig is dat eigenlijk? In de loop van de jaren zijn er steeds meer verzekeringen ontwikkeld voor klein leed. Onvermijdelijk ontstaat daardoor een cultuur waarin steeds meer schades geclaimd worden. Ook als het gaat om bedragen die mensen prima zelf kunnen opvangen.

Als je huis door brand verloren gaat en je verliest daardoor € 240.000,- (de gemiddelde huizenprijs in Nederland), dan kom je dat verlies waarschijnlijk nooit meer te boven. Zo’n risico moet je dus afdekken. Maar is het echt onoverkomelijk als je tennisracket gestolen wordt? Wij hanteren een nuchtere kijk op verzekeren. Verzeker alleen die risico’s die je niet zelf kunt dragen. Welke risico’s je kunt dragen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Deze persoonlijke situatie vormt dus het uitgangspunt bij het inventariseren van de te verzekeren risico’s.


Onze kracht

Zonder goede informatie is een verzekering moeilijk te begrijpen en op waarde te schatten. Dit kan dan leiden tot een keuzeprobleem en misschien wel tot een “miskoop”.

Wij bemiddelen bij schadeverzekeringen voor de ondernemer, voor zowel zijn onderneming als voor de ondernemer privé. Wij bemiddelen voor een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen. Dat doen wij met opzet. Het is natuurlijk mogelijk van een grote groep verzekeringsmaatschappijen de premies en voorwaarden te vergelijken. Moeilijker is het een vergelijking te maken van het beleid van een verzekeringsmaatschappij. Wij vinden het van groot belang het beleid van een verzekeringsmaatschappij goed te kennen.


Ondersteuning bij schade

Wij zijn van mening dat bij twijfel de weegschaal altijd in de richting van de cliënt moet doorslaan. Onze kracht ligt bij ondersteuning tijdens een schade. Niet iedere afwijzing van een schade wordt door ons voor zoete koek geslikt. Een afwijzing van een schade belandt altijd op het bureau van onze jurist. Jouw belangen staan bij ons voorop. Je belangen zullen wij dan ook met al onze mogelijkheden verdedigen.


Provisie

Voor onze bemiddeling ontvangen wij van de verzekeringsmaatschappij provisie. Deze provisie is begrepen in de premie die je betaalt.


Wat doen we niet

Voor hypotheken, pensioenverzekeringen, beleggingen en andere complexe financiële producten kun je niet bij ons terecht. In plaats daarvan hebben wij ons gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor bedrijven en de ondernemers achter die bedrijven.